Přihlášení

Jak nás hodnotí zákazníci

Na této stránce najdete posledních 20 recenzí našich zákazníků.

 
17. listopadu 2017
 
Celkové hodnocení: Rychlé dodání zboží. Výborná komunikace. Dobrá cena.
 
12. listopadu 2017
 
Celkové hodnocení: Výhodná cena
 
12. listopadu 2017
 
Plus
Rychlé a vřele jednání
Mínus
Pokud si objednávám zboží jako firma, nepředpokládal bych nastavení doručení od DPD na 18:00.
 
11. listopadu 2017
 
Celkové hodnocení zákazníka Jiří D.: NEJNIŽŠÍ CENA PRODUKTU NA TRHU :-)
 
27. října 2017
 
Celkové hodnocení zákazníka Bára: Nemohu vytknout žádnou chybu
 
20. října 2017
 
Plus
Rozumné ceny
Mínus
Chybí montážní popisy (pojezdy), zboží je ovšem určeno pro profesionály. Amatér si ale nakonec poradil...
Celkové hodnocení: Dobrý sortiment výrobků.
 
7. října 2017
 
Plus
Umeji poradid pri tel. potvrzovani obednavky
Celkové hodnocení zákazníka Kuba: Jednim slovem super obchod jen tak dal
 
26. září 2017
 
Celkové hodnocení zákazníka frencl: doporučuji-snad jediní,kteří měli tento výrobek.Po dodání jsem potřeboval poradit-pan majitel ochotně poradil.
 
24. září 2017
 
Plus
Rychlé dodání
Mínus
Žádné
Celkové hodnocení zákazníka Tomáš Svoboda: Vřele doporučuji
 
19. září 2017
 
Plus
Spolehlivé
 
12. září 2017
 
Plus
individuální přístup - telefonické ověření a potvrzení objednávky
 
10. září 2017
 
Celkové hodnocení: Zboží je opravdu kvalitní.
 
1. září 2017
 
Celkové hodnocení zákazníka VM: Jsem spokojen.
 
19. srpna 2017
 
Celkové hodnocení zákazníka Horákovi: Velmi seriózní a ochotné jednání (objednávka byla konzultována telefonicky). Zboží jsme obdrželi v pořádku a ve stanoveném termínu. Tento internetový obchod bychom neváhali doporučit lidem, kteří potřebují něco ze sortimentu, co k prodeji nabízí.
 
12. srpna 2017
 
Celkové hodnocení zákazníka Alexandr: Pro mnoho zákazníků je tento obchod příjemným překvapením - jako je i pro mne !! Má některé zboží, které nenajdete ani ve speciálkách - jako já v mém případě.
 
9. července 2017
 
Plus
Rychlá dodávka zboží po objednání.
 
9. července 2017
 
Mínus
Neměli by nabízet zboží, jehož dodávka je nemožná nebo nejistá.
Naše reakce: U některého zboží uvádíme, že není u nás na skladě, ale dovážíme ho ze skladu z Německa s dodáním do několika dní. Tento sklad má více než 100 000 položek, slouží pro celou Evropu a občas se může stát, že je něco vyprodáno. Máme on-line přístup na německý sklad, ale není bohužel v našich silách kontrolovat denně všechny položky. Pokud se stane, že si náš zákazník objedná zboží které je momentálně vyprodáno, obratem ho informujeme a sdělíme mu, kdy to bude opět skladem. V našich obchodních podmínkách na tento postup upozorňujeme.
 
20. června 2017
 
Celkové hodnocení zákazníka Olga: Zboží dorazilo v pořádku hned druhý den po objednání.
 
12. června 2017
 
Plus
dobry sortiment
Mínus
?
 
11. června 2017
 
Celkové hodnocení: Super
 
26. května 2017
 
Plus
rychlost, spoolehlivost, informování o stavu objednávky
Mínus
nevím o žádných
Celkové hodnocení zákazníka jrth: nejnižší cena, obchod bych doporučil z výše uvedených důvodů

 
Copyright © 2008 - 2017 Ing. Vladimír Bátrla | Tvůrce internetových projektů