Přihlášení

Jak nás hodnotí zákazníci

Na této stránce najdete posledních 20 recenzí našich zákazníků.

 
9. července 2017
 
Plus
Rychlá dodávka zboží po objednání.
 
9. července 2017
 
Mínus
Neměli by nabízet zboží, jehož dodávka je nemožná nebo nejistá.
Naše reakce: U některého zboží uvádíme, že není u nás na skladě, ale dovážíme ho ze skladu z Německa s dodáním do několika dní. Tento sklad má více než 100 000 položek, slouží pro celou Evropu a občas se může stát, že je něco vyprodáno. Máme on-line přístup na německý sklad, ale není bohužel v našich silách kontrolovat denně všechny položky. Pokud se stane, že si náš zákazník objedná zboží které je momentálně vyprodáno, obratem ho informujeme a sdělíme mu, kdy to bude opět skladem. V našich obchodních podmínkách na tento postup upozorňujeme.
 
20. června 2017
 
Celkové hodnocení zákazníka Olga: Zboží dorazilo v pořádku hned druhý den po objednání.
 
12. června 2017
 
Plus
dobry sortiment
Mínus
?
 
11. června 2017
 
Celkové hodnocení: Super
 
26. května 2017
 
Plus
rychlost, spoolehlivost, informování o stavu objednávky
Mínus
nevím o žádných
Celkové hodnocení zákazníka jrth: nejnižší cena, obchod bych doporučil z výše uvedených důvodů
 
11. května 2017
 
Plus
Jako jeden z mála nabízel úchytky v provedení, které jsem potřeboval k renovaci staršího nábytku (staromosaz, rozteč šroubů, tvar). Dobrá cena
Celkové hodnocení zákazníka Jarda: Naprostá spokojenost.
 
9. května 2017
 
Plus
1
Celkové hodnocení: Doporučiji
 
19. dubna 2017
 
Celkové hodnocení: prumer
 
18. dubna 2017
 
Plus
široký sortiment, který se jinde nemají dobrá komunikace
Mínus
o ničem nevím
Celkové hodnocení zákazníka M.P.: spokojenost
 
8. dubna 2017
 
Plus
rychlost a kusový prodej
Mínus
nepokrytí Ostravy
Celkové hodnocení zákazníka Květoš: příjemné, včelku rychlé, kvalitní
 
7. dubna 2017
 
Mínus
nic
Celkové hodnocení zákazníka marko: ok
 
4. dubna 2017
 
Plus
Slušný výběr zboží za dobré ceny.
Mínus
Žádné.
Celkové hodnocení zákazníka Dandouš: Doporučuji
 
23. března 2017
 
Plus
Objednané zboží jsem jinde nenašel
Celkové hodnocení zákazníka Palo: Vřele doporučuji. Rychlé dodání, příjemná komunikace...
 
21. března 2017
 
Plus
velká nabídka
Mínus
nic
Celkové hodnocení zákazníka 1111dana: kvalita - serioznost
 
27. února 2017
 
Plus
Dobrá komunikace Rychlé dodání Nevím jak obecně, ale zámek MACO Protect G-TS, který jsme sháněli byl za velmi dobrou cenu v porovnání s konkurencí.
Celkové hodnocení zákazníka Petr Z.: Sice to byl zatím náš první nákup, ale sehnali jsme ne zas tak běžné zboží za velmi dobrou cenu. Jelikož se jednalo o zámkový mechanismus jako náhradu za náš rozbitý velmi rychlé dodání do dvou pracovních dnů nás také potěšilo. Nutno také zmínit, že celý 2m dlouhý mechanismus byl dobře zabalen takže neutrpěl přepravou o což jsme původně měli docela obavy.
 
22. ledna 2017
 
Plus
Rychlost a komunikace
Celkové hodnocení zákazníka Motejza: doporučuji, paní druhý den volala a zboží dorazilo rychle
 
20. ledna 2017
 
Plus
Perfektne zabalene. Dobre vymyslene, aby se neco neohlo a neznicilo
Celkové hodnocení zákazníka Martin Vávra: Necekal jsem takovou rychlost a tak dobre zabaleni.
 
16. ledna 2017
 
Plus
Vstřícná a včasná komunikace.
 
27. prosince 2016
 
Plus
krátké dodací lhůty, sortiment, komunikace
Mínus
o žádné nevím
Celkové hodnocení zákazníka Jorge: doporučuji
 
5. prosince 2016
 
Celkové hodnocení zákazníka Jan: Velice mile mě překvapilo že jsem objednal zboží v hodnotě 200kč a z obchodu si dali práci aby mi zavolali a potvrdili mi že objednávku přijali a že jí expedují. Nakupuji po internetu pravidelně ale nikdy se mi nestalo že by mi někdo zavolal a řekl mi že je vše v pořádku. Naprosto geniální nápad a 100% lepší než nějaký strohý mail. Opravdu milé překvapení.

 
Copyright © 2008 - 2017 Ing. Vladimír Bátrla | Tvůrce internetových projektů